Bedrukken of borduren

Bedrukken/borduren

Om tot een unieke uitstraling van bedrijfskleding te komen, kunt u de bedrijfskleding door ons laten voorzien van uw bedrijfslogo.

 

Transfers

In onze showroom hebben wij een eigen drukpers beschikbaar om transfers op uw kleding te bedrukken.

Transfers worden aangeleverd op een transparante drager die na het sealen wordt verwijdert. De transfers worden met een drukpers door middel van hitte op de kleding bedrukt. Er zijn verschillende type transfers leverbaar. De meeste transfers zijn wasbaar tot 60 graden. Echter zijn er ook transfers leverbaar die wasbaar zijn tot 85 graden.

 

Voordelen transfers:

-         gedetailleerde afbeeldingen zijn goed te bedrukken

-         drukkwaliteit is uitstekend en de kleurintensiteit is van een hoog niveau

-         snelle nalevering van kleding indien u transfers bij ons op voorraad heeft liggen

-         iedere combinatie in afmeting en kleur is mogelijk

 

Nadelen transfers:

-         de meeste transfers zijn maar wasbaar tot 60 graden

-         nooit over een transfer heen strijken

-         het persoppervlakte is groter dan de transfer. Dit betekent dat op enkele stoffen het persvlak van de drukpers rond het logo zichtbaar blijft, zelfs na herhaaldelijk wassen

 

Borduren

Borduren is de duurzame oplossing. Het borduren van bedrijfskleding geeft een kledingstuk een degelijke, luxueuze uitstraling.

Het borduren van bedrijfskleding besteden wij uit een professioneel borduuratelier. Om uw bedrijfskleding te laten borduren moet u eenmalig een borduurkaart aanschaffen. Deze wordt gemaakt door het borduuratelier. De kosten hiervan bedragen € 60,-

Wilt u alleen tekst laten borduren en u kiest een standaardlettertype dan hoeft u geen borduurkaart aan te schaffen.

 

Voordelen borduren:

-         duurzaam en kwalitatief het beste

-         luxueuze uitstraling

 

Nadelen borduren:

-         dunne stoffen, zoals T-shirts zijn minder geschikt om te borduren. De borduring gaat dan trekken

-         kleine details zijn niet goed te borduren

 

Zeefdruk
Een stuk fijn gaas van zijde of polyester wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film met UV-licht wordt belicht. De op het positief aanwezige donkere vlakken (bijvoorbeeld uw logo) worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp (de beelddrager) wordt afgedrukt. Dit gebeurt machinaal. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt.

 

Wilt u dat de bedrijfskleding ook voldoet aan de eisen van de belastingdienst? De kleding moet voorzien zijn van één of meer duidelijk zichtbare aan de organisatie gebonden beeldmerken (bijvoorbeeld een logo) met een oppervlakte van minimaal 70 cm² in totaal. Deze voorwaarde geldt voor elk kledingstuk.

Voor meer informatie kijk op www.belastingdienst.nl