Bedrijfskleding Arnhem

Bestel uw bedrijfskleding bij Gergotal

Bent u op zoek naar passende bedrijfskleding in Arnhem? Dan bent u bij Gergotal aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een zeer ruim assortiment aan professionele bedrijfskleding. De kleding is vanuit Arnhem eenvoudig te bestellen via onze webshop. Voor vrijwel iedere beroepsgroep vindt u hier de juiste kleding die u nodig heeft. Denk hierbij aan t-shirts, poloshirts, overhemden, sweaters, blouses, broeken en jassen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de kleding van een logo te voorzien. Lees verder als u meer te weten wilt komen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van bedrijfskleding in Arnhem.

Bedrijfskleding voor de medische sector

Bij Gergotal kunt u ook terecht voor medische kleding. De kleding die wij leveren is van de merken Haen, Haen Essentials en BO. Naast de medische wereld, is deze kleding ook geschikt voor de beauty sector. De kleding heeft frisse kleuren en een eigentijdse, moderne uitstraling. De producten staan bekend om hun lange levensduur. Ook wanneer de kledingstukken al vele malen gewassen zijn, behouden zij hun oorspronkelijke kleur. Bezoek snel onze showroom en bekijk ons uitgebreide assortiment. Is er een bepaald product niet op voorraad? Dan kunnen wij die binnen enkele dagen alsnog leveren in Arnhem.

Kleding voor de horeca in Arnhem

Naast medische kleding kunt u ook bedrijfskleding voor in de horeca bij ons bestellen. Nette pantalons en jasjes die uw personeel er netjes en verzorgd uit laat zien. Alle modellen in onze collectie zijn leverbaar in vele verschillende kleuren, stoffen en designs. Door een unieke combinatie samen te stellen, kunt u een stijl creëren die perfect bij uw bedrijf past. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfskleding voorzien van een logo? Gergotal wil dit graag voor u doen. U kunt de kleding laten bedrukken of borduren. Dit geeft de kleding die unieke uitstraling die u wenst.

Neem contact op vanuit Arnhem voor nieuwe bedrijfskleding

Wij leveren niet alleen kleding aan de horeca en de medische sector in Arnhem. Ook andere sectoren die bedrijfskleding nodig hebben, kunnen altijd bij ons terecht. Zo verkopen wij werkkleding die zeer goed beschermd, bijvoorbeeld tijdens het zagen of andere werkzaamheden. Neem daarom snel een kijkje in onze webshop of bezoek onze showroom. Voor meer informatie kunt u ons bellen via 0315-631431 of mailen naar info@gergotal.nl. Wij helpen u graag aan uitstekende bedrijfskleding in Arnhem!

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact