Bedrijfskleding Ulft

Uw specialist in bedrijfskleding in Ulft

Voor welke branche zoekt u bedrijfskleding in Ulft? Bij Gergotal hebben wij voor diverse sectoren geschikte bedrijfskleding. Denk aan branches als de horeca, de bouw en de medische sector. Onze webshop en showroom bestaat uit een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding, werkschoenen, veiligheidsartikelen en reinigingsmiddelen. Heeft u geschikte kleding gevonden voor uw werknemers? En wilt u nog meer professionaliteit uitstralen? Dat kan door uw kleding te laten bedrukken of borduren met het logo van uw bedrijf. Wij gaan altijd voor de juiste uitstraling, comfort en functionaliteit. Naast kwalitatieve producten staan wij ook voor een persoonlijke service en betrouwbaarheid. Via onze klantenservice of showroom adviseren wij u graag wat betreft bedrijfskleding in Ulft.

Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf in Ulft

Wilt zich met uw bedrijf in Ulft onderscheiden en meer professionaliteit uitstralen? Bedrijfskleding is essentieel voor de uitstraling van uw bedrijf. Bij Gergotal zorgen wij hoogwaardige en representatieve kleding dat zorgt voor:

 • Een gevoel van gelijkheid en verbondenheid
 • Een herkenbare uitstraling voor uw medewerkers en de buitenwereld
 • Vergroting van naamsbekendheid als u kiest voor het laten bedrukken van uw logo
 • Optimale bescherming en veiligheid in een bepaalde sector

Bedrijfskleding in Ulft voor de horeca en medische branche

Gergotal heeft een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding voor de horeca, medische sector en andere branches. Wij bieden moderne horecakleding voor in de keuken, bediening, receptie en het management. Van kokskleding tot nette overhemden en gilets. Voor de categorie medisch hebben wij ook stijlvolle collecties aan kleding, voor zowel dames als heren. U vindt bij ons kleding voor elke sector in de zorg. Zo heeft u ruime keuze uit tandartsjassen, zorgjassen en tunieken, labjassen, doktersjassen, polo’s, t-shirts en zorgbroeken. Tevens is deze kleding ook geschikt om te gebruiken in de beauty sector. Onze beroepskleding is gemaakt van duurzaam materiaal. Zo hebben u en uw personeel er zo lang mogelijk plezier van. In onze showroom kunt u de kleding passen en geven wij u graag ons persoonlijk advies. Bestellen vanuit Ulft via onze webshop is ook mogelijk.

Bel of mail vanuit Ulft voor advies, vragen of een offerte

Gergotal is uw adres voor bedrijfskleding in Ulft, werkschoenen, veiligheidsartikelen en het laten bedrukken of borduren van uw logo. Heeft u interesse en wilt u direct bestellen? Of liever passen in onze showroom? Voor vragen kunt u terecht bij onze professionals in de showroom. Via onze website staan onze specialisten van de klantenservice u graag te woord. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0315-631431 en per mail op info@gergotal.nl. Wilt u meerdere producten bestellen voor uw personeel in Ulft met of zonder logo? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

  Webshop
  Bellen
  Mailen
  Contact