Bedrijfskleding Winterswijk

Gergotal: uw partner voor bedrijfskleding in Winterswijk

Zoekt u professionele bedrijfskleding in Winterswijk voor uw personeel? Voor de horeca, medische sector en andere branches hebben wij een perfecte collectie bedrijfskleding. De kleding is van hoogwaardig materiaal zodat uw werknemers er zo lang mogelijk plezier van hebben. Naast een mooie uitstraling biedt onze kleding perfect comfort en functionaliteit. Alle kleding is verkrijgbaar in diverse dames- en herenmaten en in diverse modellen en kleuren. Pas op uw gemak in onze showroom of bestel online. Als uw product op voorraad is, heeft u het binnen 2-3 dagen in huis. Wenst u gepersonaliseerde bedrijfskleding? Laat uw logo en/of slogan bedrukken of borduren.

Bedrijfskleding in Winterswijk voor de juiste uitstraling

Zoekt u horecakleding, kleding voor de medische sector in Winterswijk of voor een andere beroepsgroep? Onze collectie bestaat uit basic en stijlvolle kleding voor uw sector. In de categorie horeca vindt u kleding voor de bediening, keuken, receptie en het management. Denk aan T-shirts, blouses, sloven, schorten en jasjes. Voor de sector medisch hebben wij diverse bedrijfskleding voor onder andere ziekenhuizen, apotheken en tandartspraktijken.

Onze zorgkleding is ook te gebruiken in schoonheidssalons. Doordat wij met hoogwaardige stoffen werken, heeft u plezier van de lange levensduur van de kleding. Na meerdere malen wassen, is uw kleding nog steeds mooi in vorm en in de oorspronkelijke kleur. Kies eventueel bepaalde kleuraccenten om terug te laten komen in uw bedrijf. Naast bedrijfskleding hebben wij ook diverse werkschoenen voor de bouw bijvoorbeeld. Tevens bieden wij reinigingsmiddelen en veiligheidsartikelen aan voor uw bedrijf in Winterswijk.

Kleding laten bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo door een specialist

Om tot een unieke en professionele uitstraling te komen voor uw bedrijf in Winterswijk, kunt u de kleding laten voorzien van uw bedrijfslogo.

Laat uw kleding bedrukken door middel van zeefdruk of ga voor de duurzame oplossing, borduren.

Het borduren geeft uw bedrijfskleding een stijlvolle en luxe uitstraling. Een veelgebruikte techniek is de zeefdruktechniek. Met name bij grote aantallen en donkere kleding is dit is een goede techniek omdat zeefdruk dekkend is.

Heeft u een ontwerp met het logo van uw bedrijf? Dan zeefdrukken of borduren wij deze graag op uw bedrijfskleding. Wat zijn uw wensen voor bedrijfskleding in Winterswijk?

Onze contactgegevens voor uw bedrijfskleding in Winterswijk

Wilt u direct bedrijfskleding bestellen voor uw horecabedrijf, medische sector, bouw of andere branche? Zoekt u kleding voor een andere branche in Winterswijk? Naast de horeca en medische sector is er bij ons ook genoeg keuze voor beroepskleding. Bent u geïnteresseerd in het laten borduren of bedrukken van uw logo? Of wilt u meerdere producten bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 0315-631431 of stuur een e-mail naar info@gergotal.nl Onze klantenservice en professionals helpen u graag aan de juiste bedrijfskleding in Winterswijk.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact