Bedrijfskleding Zevenaar

Gergotal: uw adres voor bedrijfskleding in Zevenaar

Bent u voor uw personeel op zoek naar bedrijfskleding in Zevenaar? Bij Gergotal vindt u diverse T-shirts, polo’s, jassen en broeken voor de bouw, medische sector, horeca en andere branches. Tevens bestaat ons assortiment uit werkschoenen in diverse maten, veiligheidsartikelen en reinigingsmiddelen.

Wilt u uw bedrijf in Zevenaar een complete uitstraling geven? Kies dan voor personalisatie van uw bedrijfskleding. Wij borduren of bedrukken uw kleding dan geheel in de gewenste huisstijl. Kunt u online geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment? Vraag dan om advies bij onze klantenservice of kom naar onze showroom.

Onze professionals geven u daar graag een persoonlijk advies. Wij gaan altijd voor de juiste uitstraling, comfort en functionaliteit. Ook staan wij garant voor een goede persoonlijke en betrouwbare service.

Bedrijfskleding in Zevenaar voor de medische branche

Bent u als zorginstelling op zoek naar medische bedrijfskleding in Zevenaar? Bij Gergotal leveren wij diverse zorgjassen, zorgbroeken en zorg T-shirts in diverse dames- en herenmaten. Vaak heeft de zorg bepaalde eisen voor bedrijfskleding. Zo staat hygiëne hoog in het vaandel. Ook moet de kleding goed gereinigd kunnen worden en er vlekkeloos schoon uitzien. Bij Gergotal hoeft u zich hierom geen zorgen te maken, alle kleding voldoet aan de eisen. Door de duurzame kwaliteit kan het tegen een stootje. Ook na meerdere malen wassen zit het nog mooi in vorm. Met de subtiele accenten is de zorgkleding niet meer saai en ziet uw personeel er ook nog leuk uit. Daarmee is de kleding tegelijkertijd ook geschikt voor de beauty sector in Zevenaar.

Voordelen van personalisatie van bedrijfskleding

Bedrijfskleding geeft uw werknemers een professionele uitstraling. Wilt u zich onderscheiden van andere bedrijven? Laat uw kleding dan personaliseren met uw logo. Dit zorgt voor:

 • Optimale bescherming en veiligheid in een bepaalde sector
 • Een gevoel van gelijkheid en verbondenheid
 • Een herkenbare uitstraling voor uw medewerkers en de buitenwereld
 • Vergroting van naamsbekendheid als u kiest voor het laten bedrukken van uw logo

Bestel direct vanuit Zevenaar of vraag een offerte aan

Wilt u meerdere producten tegelijkertijd bestellen vanuit Zevenaar? En wilt u op uw bedrijfskleding een mooi ontwerp laten bedrukken of borduren? Neem contact met ons op. Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over onze producten of advies nodig? De specialisten van onze klantenservice staan u graag te woord. Liever eerst de collectie bekijken in onze showroom? Ook daar staan onze professionals voor u klaar. Wij zijn te benaderen op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. Bel ons op 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl. Bestel bij Gergotal uw ideale bedrijfskleding vanuit Zevenaar.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

  Webshop
  Bellen
  Mailen
  Contact