Bedrijfskleding

Meer dan bedrijfskleding alleen

Door vele jaren kennis en ervaring levert Gergotal sinds 1994 eersteklas bedrijfskleding voor verschillende productgroepen. Wij geloven dat klanttevredenheid bijna even belangrijk is als het product zelf, want een goede service is de garantie voor succes. Daarom geloven wij in de volgende uitspraak: ‘Goed bedacht, goed aan de man gebracht, goed gekleed, goed geleefd’. Onze showroom in Ulft is tijdens de openingstijden zonder afspraak voor iedereen geopend. In de showroom staat een selectie van ons uitgebreide assortiment, waardoor u de bedrijfskleding kunt bekijken terwijl wij u van professioneel advies voorzien.

Over smaak valt te twisten, over onze kwaliteit niet

Gergotal biedt bedrijfskleding die na vele malen wassen haar oorspronkelijke vorm en kleur behoudt. Het assortiment biedt voor elke beroepsgroep vele mogelijkheden. Vele modellen zijn leverbaar in verschillende stoffen en designs, waardoor u een unieke combinatie kunt creëren die aansluit bij uw huisstijl. De kleding is voorzien van een hoog draagcomfort door toepassing van moderne materialen. We bieden onder andere t-shirts, poloshirts, sweaters, overhemden, blouses, broeken en jassen aan. Weet u door het grote assortiment niet meer welke bedrijfskleding u nu moet kiezen? Onze professionals staan graag in de showroom klaar om u advies te geven over het selecteren van de juiste producten.

Bedrijfskleding die voldoet aan alle eisen

Is veiligheid belangrijk binnen uw bedrijf, omdat uw personeel bijvoorbeeld met giftige stoffen werkt of met vuur? Dan is onze PROtective workwear-collectie geschikt. De collectie brengt comfort, stijl en veiligheid samen. De kleding voldoet aan de meest recente Europese veiligheidsnormen en beschermt tegen vuur, zuur en vlam. Maar ook voor bijvoorbeeld zaagwerk hebben wij geschikte kleding. Onze zaagkleding is voorzien van een hoog draagcomfort door toepassing van uitgekiende moderne materialen.

De zaagkleding heeft een modieuze doordachte snit met afgeronde vormen en is verkrijgbaar in het groen, oranje of in het RWS oranje. Ook is de bedrijfskleding voorzien van waterdichte kniestukken en de buitenstof is sterk, soepel en glad.

Professionele bedrijfskleding

Bent u geïnteresseerd in onze professionele, veilige en comfortabele bedrijfskleding? Maak dan snel gebruik van onze kennis en expertise die zich hebben geuit in hoogwaardige producten.

Bovendien bieden wij u een goede service, zodat u onze kwaliteit blijft ervaren. Bel ons gerust voor meer informatie op 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact