Horecakleding Arnhem

Horecakleding Arnhem

Zoekt u voor uw werknemers horecakleding in Arnhem? Met het ruime assortiment bij Gergotal heeft u keuze uit diverse dames- en herenkleding. Voor iedere functie in Arnhem hebben wij geschikte horecakleding. Onze collectie bestaat onder andere uit koksjassen, koksbroeken, schorten en blouses en overhemden voor de bediening voor personeel van restaurants, cafés en hotels.

Wilt u een complete representatieve look uitstralen? Laat uw kleding dan bedrukken of borduren met het logo van uw bedrijf. U heeft de keuze uit diverse maten, kleuren en modellen die passen bij uw personeel en organisatie. Ook is onze kleding verkrijgbaar in diverse stijlen, van basic tot luxere varianten. Tevens is de kleding geschikt om meerdere malen te wassen op hoge temperaturen. Door het duurzame materiaal van onze kleding, blijft uw horecakleding langer mooi.

Duurzame horecakleding Arnhem

Goede kwalitatieve horecakleding is essentieel voor uw bedrijf in Arnhem. Zo is professionele kleding niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor hygiënische doeleinden. Vaak zijn er ook bepaalde eisen voor schoenen die in de horeca gedragen worden. Vandaar dat u in ons assortiment ook keuze heeft uit diverse werkschoenen. De kleding moet natuurlijk ook comfortabel zitten bij een drukke baan als in de horeca. Wij hebben daarom een duurzaam assortiment aan kleding met een hoog draagcomfort en functionaliteit. Uiteraard voldoet de kleding ook aan de juiste eisen voor de horecabranche. Onze producten zijn voorzien van de juiste kwaliteit. Hierdoor blijft uw kleding langer mooi, schoon en behoudt het zijn oorspronkelijke kleur en vorm. Bestel online onze duurzame en stijlvolle horecakleding vanuit Arnhem.

Horecakleding laten bedrukken of borduren?

Benadruk uw bedrijfskleding met de huisstijl van uw organisatie. U straalt daarmee niet alleen meer professionaliteit uit, ook vergroot u uw naamsbekendheid. Bovendien geeft het een herkenbare uitstraling voor uw klanten of andere medewerkers. Heeft u een gewenste keuze gemaakt uit onze collectie? Dan borduren of bedrukken wij uw horecakleding met uw logo en/of slogan.

U heeft daarbij de mogelijkheid om deze op diverse plekken te laten opdrukken. Wilt u bijvoorbeeld uw logo laten bedrukken op de borst, schouders, rug of op meerdere plekken? Bij Gergotal heeft u meerdere mogelijkheden. Zo is ook iedere combinatie in afmeting en kleur mogelijk. Creëer een unieke stijl voor uw horecabedrijf in Arnhem.

Vragen over horecakleding? Neem contact op vanuit Arnhem

Wenst u ook bedrijfskleding voor horeca met een optimaal draagcomfort? Bestel eenvoudig via onze webshop of kom naar onze showroom. Heeft u interesse in het bedrukken of borduren van uw bedrijfslogo? Neem contact op en wij sturen u binnen 1 dag een vrijblijvende offerte.

Heeft u vragen of advies nodig? Onze vakkundige specialisten van zowel de klantenservice als in de showroom staan altijd voor u klaar. Bel ons op 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl Gergotal is uw specialist in kwalitatieve en professionele bedrijfskleding Arnhem.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact