Kleding bedrukken

Kleding laten bedrukken door een specialist? Bel Gergotal

Wilt u uw kleding laten bedrukken voor een unieke uitstraling van uw bedrijf? Bij Gergotal bent u aan het juiste adres. Het zorgt tevens voor een representatieve, professionele uitstraling en herkenbaarheid van uw werknemers. Ook vergroot u hiermee de naamsbekendheid van uw organisatie. U heeft keuze uit elk gewenst ontwerp om op uw kleding te laten bedrukken, zoals uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam, het telefoonnummer van uw bedrijf of de URL van uw website.

Gepersonaliseerde kleding is mogelijk voor zowel kleine als grote organisaties en voor particulieren. Het ontwerp kunt u geheel zelf ontwerpen, waarbij bedrukking mogelijk is op diverse plaatsen. Denk aan de rug, schouders, borst of meerdere plaatsen.

Kleding bedrukken met hoogwaardige transfer of zeefdruk

Bij Gergotal heeft u de keuze uit twee manieren om uw kleding te laten bedrukken. Bij de zeefdruktechniek wordt er gebruik gemaakt van een zeefdrukraam bestaande uit gaas. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film met UV-licht wordt belicht. Deze druktechniek is perfect voor het bedrukken van textiel. Naast zeefdruk is de transferdruktechniek ook een veelgebruikte methode. De opdruk van uw ontwerp wordt dan aangebracht op een stuk transferpapier. De transfers worden met een drukpers door middel van hitte op de kleding bedrukt. Het voordeel van deze techniek is dat zowel de drukkwaliteit als de kleurintensiteit van hoogwaardige kwaliteit is. Tevens is Iedere combinatie in afmeting en kleur van uw logo of ander ontwerp mogelijk.

Gepersonaliseerde bedrijfskleding laten bedrukken door een specialist?

Het bedrukken van gepersonaliseerde kleding zorgt voor veel vele voordelen voor uw bedrijf. Zo zorgt het voor:

 • Een gevoel van gelijkwaardigheid en verbondenheid
 • Een grotere naamsbekendheid van uw organisatie
 • Herkenbaarheid voor uw medewerkers en de buitenwereld
 • Een professionele, onderscheidende en representatieve uitstraling

Interesse om uw kleding te laten bedrukken? Neem contact op

Wilt u als particulier of ondernemer uw kleding laten bedrukken bij Gergotal? Of heeft u nog vragen over onze druktechnieken of advies nodig over uw ontwerp? Neem gerust contact op met onze klantenservice of vul het contactformulier in.

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Bel ons op 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl. Onze specialisten staan u graag te woord. U kunt bij ons ook terecht voor het borduren van kleding, diverse bedrijfskleding en schoenen, reinigingsmiddelen en veiligheidsartikelen.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

  Webshop
  Bellen
  Mailen
  Contact