Kleding borduren Arnhem

Kleding borduren in Arnhem? Benader Gergotal

Wilt u een professionele en uniforme uitstraling van uw bedrijf? Kleding borduren in Arnhem biedt vele voordelen. Kleding wordt vaak geborduurd met het logo of slogan van de organisatie. Hierdoor zijn verschillende medewerkers herkenbaar voor elkaar en voor de klanten. Bovendien zorgt het tonen van uw logo of slogan voor een grotere naamsbekendheid.

Onze bedrijfskleding is van hoogwaardige kwaliteit en zit comfortabel. Als u uw logo heeft laten borduren, kunt u gerust uw kleding meerdere malen wassen. Na meerdere wasbeurten ziet de kleding er nog steeds mooi uit. Wij staan dan ook bekend om de hoge kwaliteit van ons borduurwerk in Arnhem.

Kleding borduren in Arnhem voor elke sector

Wenst u gepersonaliseerde bedrijfskleding voor uw organisatie in Arnhem? Overweeg dan om uw kleding te laten borduren. Naast de zeefdruktechniek bij Gergotal, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor mooie borduringen van uw kleding. Doordat deze techniek een duurzame oplossing is, is dit kwalitatief de beste optie. Bovendien geeft het uw kleding een degelijke en luxe uitstraling.

Wij bieden daarin diverse mogelijkheden. Naast de keuze uit het laten borduren van uw logo of slogan kunt u ook kiezen om uw telefoonnummer of de url van uw website te laten vermelden. U kunt ons inschakelen voor diverse beroepsgroepen. Denk aan de horeca, medische sector, bouw en andere branches.

Kleding borduren met logo of tekst

Een goede, representatieve uitstraling van uw medewerkers is erg belangrijk. Zij zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf in Arnhem. Het borduren van bedrijfskleding besteden wij uit aan een professioneel borduuratelier. Doordat zij beschikking hebben over professionele machines, borduren zij uw logo of tekst op bijna elke gewenste stof.

Heeft u al een ontwerp, kleuren en plaatsing in gedachte? Er zijn meerdere mogelijkheden. Bij de plaatsing kunt u bijvoorbeeld denken aan de rug, schouders, borst of op meerdere plekken. Heeft u hier vragen over of advies nodig? Wij denken graag met u mee. Voor logo’s of andere afbeeldingen heeft u een borduurkaart nodig. Deze wordt gemaakt door het borduuratelier. Wenst u alleen tekst zoals de slogan of telefoonnummer? Dan hoeft u geen borduurkaart aan te schaffen.

Vraag een offerte aan vanuit Arnhem

Wilt u door professionals kleding laten borduren in Arnhem? En bent u op zoek naar specifieke bedrijfskleding, geheel in de huisstijl van uw bedrijf? Wij geven u graag ons advies op het gebied van kleding borduren of geschikte kleding voor uw bedrijf.

Wilt u direct een bestelling doen voor meerdere producten en voor de borduring? Neem contact op via ons contactformulier. Binnen 1 werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Heeft u andere vragen? Bel ons op 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl.

Wij helpen u graag. Wij staan voor hoge kwaliteit en een persoonlijke service. Wanneer laat u uw kleding borduren in Arnhem?

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact