Kleding laten borduren

Kleding laten borduren met uw logo?

Heeft u interesse om uw (bedrijfs)kleding te laten borduren? Bij Gergotal kunt u uw logo en/of slogan van uw bedrijf laten borduren. Dit geeft uw bedrijfskleding een unieke en professionele uitstraling. Een geborduurd logo is tevens duurzamer dan een gedrukt logo. Het geeft uw kleding bovendien een luxueuze look. De kleuren zijn beter zichtbaar en het ontwerp blijft slijtvast.

Maak uw keuze uit diverse kledingstukken die u geborduurd wilt hebben. Denk aan poloshirts, jassen en werkbroeken. Dunne stoffen, zoals T-shirts en blouses, zijn minder geschikt om te borduren. Bedrukken door middel van zeefdruk is dan een betere optie. Naast kleding borduren kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en veiligheidsartikelen.

Kleding laten borduren? Ontdek de mogelijkheden

Wilt u als ondernemer of ZZP’er kleding laten borduren? Stuur uw ontwerp in van uw bedrijfslogo en/of slogan. Zo zijn uw werknemers en herkenbaar voor elkaar en uw klanten. Bij Gergotal heeft u diverse mogelijkheden voor borduring van kleding. Denk aan het logo van uw bedrijf, de slogan, het telefoonnummer of de URL van uw website. Voor logo’s of andere afbeeldingen heeft u een borduurkaart nodig.

Wilt u alleen tekst op kleding laten borduren? Dan is een een borduurkaart niet nodig. Voor de plaatsing van uw ontwerp kunt u denken aan de schouders, rug of borst. Voor de beste zichtbaarheid adviseren wij de rug en/of borst. Op meerdere plaatsen is ook mogelijk. Heeft u advies nodig? Wij denken graag met u mee wat betreft het ontwerp, de kleuren en de plaatsing.

Kleding borduren voor diverse branches

Laat uw werknemers opvallen en maak reclame met borduring van bedrijfskleding. Wanneer uw personeel zichtbaar is in een polo of sweater met uw bedrijfslogo, zorgt dit voor meer naamsbekendheid. Voor diverse sectoren zoals de zorg, horeca, bouw kunt u uw bedrijfskleding laten borduren.

Een goede representatieve uitstraling van uw medewerkers is erg belangrijk. Zij zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. De borduring laten wij altijd uitvoeren door een professioneel borduuratelier, om tot het beste resultaat te komen. Door de duurzame materialen waarmee zij werken, bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Daarmee is uw ontwerp ook van langere levensduur. Voor welke branche wilt u kleding laten borduren voor uw bedrijf?

Contact met Gergotal voor borduring of andere zaken

Wilt u door ervaren specialisten kleding laten borduren? Ook voor advies op het gebied van borduring bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt voor meerdere producten een bestelling doen? Neem contact op via ons contactformulier. Binnen 1 werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog geen kleding voor uw bedrijf? Bij ons kunt u ook terecht voor bedrijfskleding en -schoenen, veiligheidsartikelen en reinigingsmiddelen. Kom naar onze showroom of bestel online via onze website. Bel ons op 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl voor vragen of advies. Ga voor hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service van Gergotal.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact