Veiligheidsschoenen Arnhem

Comfortabele veiligheidsschoenen in Arnhem

Zoekt u goede veiligheidsschoenen in Arnhem? Bij Gergotal heeft u keuze uit diverse veilige en comfortabele schoenen. Werkschoenen zijn in veel branches erg belangrijk om uw te beschermen tegen gevaren op de werkvloer. Tevens zijn werkschoenen beter voor uw voeten omdat het vermoeidheid en blessures voorkomt.

Ons assortiment bestaat uit schoenen voor diverse beroepsgroepen die aan de eisen normeringen voldoen. Denk lage en hoge veiligheidsschoenen, klompen en laarzen. De schoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en dames- en herenmaten. In welke branche u ook werkt, onze werkschoenen bieden bescherming en comfort voor elk beroep. Bestel ze eenvoudig online vanuit Arnhem of pas ze op uw gemak in onze showroom.

Gergotal: de specialist in veiligheidsschoenen voor iedere sector

Gergotal heeft voor diverse sectoren geschikte veiligheidsschoenen. Maak uw keuze uit schoenen voor de bouw, horeca, zorgsector en andere branches. Voor een optimale veiligheid moeten de schoenen uiteraard kunnen tegen meerdere stoten. Onze producten zijn daarom van duurzaam materiaal voorzien. Vandaar dat onze schoenen van lange levensduur zijn. Bovendien bent u zo beschermd tegen alle mogelijke gevaren. Tevens zijn de schoenen speciaal afgestemd op het beroep waarvoor het bestemd is. Naast de veiligheid zijn de schoenen ook erg comfortabel en representatief. Kies de ideale schoenen die passen bij uw wensen en uw werk in Arnhem.

Waarom het belangrijk is om veiligheidsschoenen te dragen

Overweegt u om werkschoenen aan te schaffen voor uw werk in Arnhem? Dan bent u verzekerd van een veiligere omgeving. U voorkomt gevaarlijke situaties waarbij kans is op letsel. Er zijn diverse soorten schoenen met veel mogelijkheden. Elke schoen heeft zo zijn voordelen. Zo bieden onze werkschoenen:

 • Drukverlaging voor uw voeten en versteviging van uw enkels
 • Een anti-slipzool zodat u niet kunt wegglijden of wegslippen
 • Een veiligheidsneus, zodat uw tenen worden beschermd tegen zware objecten
 • Bescherming tegen zware objecten door een anti-perforatiezool

Veiligheidsschoenen en werkschoenen in Arnhem bestellen? Neem contact op

Heeft u geschikte werkschoenen gevonden voor uw werk in Arnhem? Bestel ze direct via onze webshop of pas ze op uw gemak in onze showroom. Heeft u vragen of advies nodig over welke schoenen het beste passen bij uw beroep?

Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers van de klantenservice geven u graag een vrijblijvend advies. Komt u liever naar onze showroom? Ook daar helpen onze professionals u graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0315-631431 en per mail op info@gergotal.nl. Wij zijn uw specialist in werkschoenen en veiligheidsschoenen in Arnhem.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

  Webshop
  Bellen
  Mailen
  Contact