Veiligheidsschoenen Zevenaar

Veiligheidsschoenen in Zevenaar voor elk beroep

Op zoek naar veiligheidsschoenen in Zevenaar? Bij Gergotal heeft u keuze uit diverse stevige en comfortabele schoenen. Met de juiste schoenen zijn uw voeten optimaal beschermd tegen de gevaren op de werkvloer. Tevens bent u beschermd tegen blessures en vermoeidheid.

In veel branches zoals de zorg en horeca zijn veiligheidsschoenen belangrijk, in de bouw en voedingsindustrie zijn ze zelfs verplicht. Ons assortiment bestaat uit werkklompen, werklaarzen en lage en hoge veiligheidsschoenen voor alle beroepen en normeringen.

Onze deskundige specialisten in de showroom en klantenservice zijn op de hoogte van de veiligheidseisen. Zij geven u graag een vrijblijvend advies voor een juiste keuze schoenen voor uw beroep in Zevenaar.

Optimaal draagcomfort met veiligheidsschoenen

Voor een optimale bescherming van de voet zijn veiligheidsschoenen voorzien van (staal of verhard plastic) neuzen en een tussenzool (optioneel). Voor iedere beroepsgroep zijn bepaalde normen van belang. Zo kan het zijn dat u in uw sector, bijvoorbeeld in de horeca of medische sector, een schoen met een antislipzool moet hebben. Heeft u in Zevenaar een beroep in de bouw? Dan heeft u vaak een antiperforatiezool nodig. Dit voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool heen komen. Er zijn dus vaste eisen vastgesteld voor iedere beroepsgroep. Hier hebben wij dan ook rekening mee gehouden in ons assortiment. Welk beroep u ook heeft in Zevenaar, onze veiligheidsschoenen bieden bescherming en comfort voor elk beroep.

Veiligheidsschoenen in Zevenaar in diverse veiligheidsklasse

Bij veel beroepen zijn werkschoenen met een normering verplicht. Hiervoor gebruiken ze een s-codering dat staat voor Safety. De normering kan variëren van S1 tot en met een S5 normering. Alle schoenen met deze normeringen hebben een beschermde neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen en een energie absorberende hak. Daarnaast variëren de eigenschappen als antiperforatie tussenzool, waterdichte schacht, geprofileerde loopzool en een penetratie bestendige tussenzool. Aanvullende eigenschappen die u vindt in ons assortiment zijn:

 • ESD (electro statische ontlading)
 • SRC schoenen met hoogste antislip normering
 • HRO (hittebestendige zool)

Veiligheidsschoenen vanuit Zevenaar bestellen? Bel of mail

Heeft u geschikte veiligheidsschoenen gevonden voor uw werk in Zevenaar? Bestel ze direct via onze webshop of pas ze op uw gemak in onze showroom. Heeft u vragen over de normeringen van de schoenen of andere vragen? Neem gerust contact op.

Ook geven wij u graag een vrijblijvend advies om u te helpen met de juiste keuze. Kom naar onze showroom of neem contact op met de specialisten van de klantenservice. Bel ons op 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl. Wij staan u graag te woord. Gergotal is uw partner in veiligheidsschoenen in Zevenaar.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

  Webshop
  Bellen
  Mailen
  Contact