Vloercoating

Hoogwaardige vloercoating bij Gergotal

Vloercoating is ideaal om uw woning of bedrijfspand te onderhouden. Het materiaal is vergelijkbaar met een gietvloer. Het is echter een dunnere toplaag kunststof laag die over bijna elke ondervloer gelegd kan worden. De vloercoating wordt met een roller geappliceerd. Over het algemeen zijn coatingvloeren niet dikker dan 1 mm. Het is een perfect materiaal om bijvoorbeeld antislip vloeren mee af te werken van balkons, galerijen en afritten. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het de ondergrond van uw vloer vele jaren beschermd is tegen allerlei mechanische en chemische belastingen. Bovendien is het eenvoudig aan te brengen en ook nog erg betaalbaar. Maak uw keuze uit primer, rolcoating of watergedragen vloercoating.

Voordelen van vloercoating

Vloercoating brengt vele voordelen met zich mee. Het zal niet alleen de uitstraling van uw bestaande vloer veranderen, ook ziet uw vloer er weer perfect glad uit. Zo kunt u uw vloer weer gemakkelijk onderhouden. Tevens beschermt u uw vloer tegen UV straling waardoor uw vloer veel sterker blijft. Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

 • Goedkoper alternatief voor gietvloeren
 • Sterke en duurzame oplossing
 • Strakke uitstraling en verhoogde slijtvastheid
 • Vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk

Vloercoating in diverse materialen en kleuren

Een coatingvloer is een 1 of 2 componenten vloer bestaand uit polyurethaan, epoxy of acrylaat. Polyurhaan is een vergelijkbaar met duurdere gietvloeren. Het bestaat uit een oplosmiddelvrije polyurethaan hars met een 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking. Het grote voordeel is dat dit materiaal voor een lange levensduur zorgt van uw vloer. Het is namelijk een slijtvast en soepel kunststof materiaal. Epoxy is een tweecomponenten product.

Dit materiaal heeft een hoge mechanische en chemische bestandheid en is daarom ideaal voor zwaar belaste vloeren als magazijnen, garages of chemische ruimtes. Acrylaat is een duurzame afwerking en heeft als grote voordeel dat het snel droogt. Net als bij gietvloeren zijn er diverse standaard kleuren leverbaar, maar kunnen ook bijna alle RAL-kleuren gemaakt worden.

Vragen over vloercoating? Neem contact op

Heeft u vragen over de materialen van vloercoating? Of wilt u weten welk materiaal het beste past bij het type vloer van uw woning of bedrijf? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige professionals geven u graag een gericht advies. Bel ons op 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl. Wilt u direct uw gewenste product aanschaffen? Bestel direct online. Alle producten die op voorraad zijn, verzenden wij binnen 2-3 werkdagen. U kunt uw gewenste producten ook kopen in onze showroom. Wij zijn uw specialist in bedrijfskleding, veiligheidsartikelen, reinigingsmiddelen en bouwstoffen zoals vloercoating.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

  Webshop
  Bellen
  Mailen
  Contact