Werkkleding Arnhem

Voor de beste werkkleding

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar stevige werkkleding in Arnhem? Neem dan contact op met Gergotal. Wij hebben voor vrijwel elke sector en branche de juiste werkkleding.

Bij ons staat service voorop. Wij bieden u passend advies, denken met u mee en zorgen ervoor dat uw nieuwe bedrijfskleding perfect aansluit bij uw huisstijl in Arnhem. Zo kunnen wij onze kleding laten bedrukken of borduren. Neem een kijkje in onze webshop of kom ons aanbod in werkkleding voor Arnhem passen in onze ruime showroom.

Ontdek ons aanbod aan werkkleding

Wat voor kleding u ook zoekt voor uw bedrijf in Arnhem, u vindt het bij Gergotal. Wij verkopen vanuit onze webshop diverse poloshirts, t-shirts, overalls, werkbroeken, jassen en veiligheidsschoenen.

Wij weten als geen ander dat werkkleding het nodige moet kunnen verdragen. Om die reden is onze kleding gegarandeerd van de beste kwaliteit. Zo is de levensduur ervan zeer lang. Ook al wordt onze bedrijfskleding dagelijks gedragen, ze behoudt haar originele pasvorm. En zelfs na vele malen wassen blijven de kleuren mooi en fris.

Kies voor een eigentijdse look in Arnhem

Uiteraard moet kleding lekker zitten en een optimale veiligheid bieden. Maar voor veel branches en sectoren is het ook belangrijk dat werkkleding aantrekkelijk oogt. Als dat ook voor uw bedrijf geldt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verkopen verschillende producten met een eigentijdse, luxe en moderne uitstraling. Veel van onze representatieve werkkleding hebben we direct voor u op voorraad. Is dit niet het geval? Dan zorgen wij ervoor dat uw gewenste product(en) alsnog binnen een paar dagen in Arnhem geleverd worden.

Laat uw werkkleding bedrukken of borduren

Zowel voor collega’s als voor klanten en relaties, is het erg handig uw bedrijfskleding van een logo te laten voorzien. Het draagt enorm bij aan een professionele en representatieve uitstraling van uw bedrijf. In onze eigen showroom hebben wij een eigen drukpers staan om transfers op uw kleding te bedrukken.

De kwaliteit van onze drukpers is uitstekend en de kleurintensiteit van de bedrukking is van zeer hoog niveau. Als u kiest voor borduren, geeft u uw kledingstukken een erg luxueuze uitstraling. Borduren is bovendien de meest duurzame oplossing. Waar kiest u voor?

Bestel bij ons nieuwe werkkleding voor in Arnhem

Bent u voor uw bedrijf in Arnhem op zoek naar nieuwe werkkleding? Kom dan langs in onze showroom in Ulft of plaats een online bestelling.

Heeft u vragen? Bel dan naar 0315-631431 of stuur een mail naar info@gergotal.nl. Wij helpen u graag aan de juiste werkkleding voor in Arnhem!

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact