Werkkleding Duiven

Professionele bedrijfskleding voor uw bedrijf in Duiven

Goede werkkleding nodig in Duiven? Als expert met meerdere jaren ervaring snappen wij als geen ander dat goede kleding essentieel is op de werkvloer. De kleding moet bestaan uit goed materiaal zodat het niet snel slijt, en bovendien moet het een representatief uiterlijk bieden voor uw organisatie.

Gergotal heeft daarom een showroom aan ‘t Goor 55 in Ulft waar u de kleding in het echt kunt bekijken voor uw organisatie in Duiven. Hierdoor kunt u zelf bijvoorbeeld de kwaliteit van de stoffen ervaren.

Werkkleding voor iedere sector

Gergotal biedt bedrijfskleding voor verschillende sectoren. Werkt u in de bouw, de zorg, de beautysector of in de horeca en zoekt u werkkleding in Duiven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan professionele werkkleding van populaire merken als Haen, Haen Essentials en BO.

Voor de horeca hebben wij onder andere verschillende koksbuizen, schorten, blouses en pantalons voor zowel mannen als vrouwen. Voor de bouw hebben wij werkkleding die de dagelijkse werkzaamheden van de bouwvakker zoveel mogelijk proberen te vergemakkelijken. Wanneer u bijvoorbeeld veel op uw knieën moet werken, hebben wij broeken met kniezakken voor kniebeschermers. Zo wordt de werkdag toch iets makkelijker met de gepaste werkkleding van Gergotal voor uw bedrijf in Ulft.

Bedruk uw kleding met uw logo uit Duiven

In onze showroom is tevens een drukpers aanwezig waardoor wij uw bedrijfskleding kunnen voorzien van uw logo of kenmerk. De kleurintensiteit van onze drukpers is van hoge kwaliteit.

Wilt u een duurzamere oplossing? Dan kunnen wij uw kleding ook laten borduren. Dit besteden wij uit aan een professioneel borduurbedrijf. Doordat u uw kleding laat bedrukken, zal de werkkleding in Duiven langer mooi blijven en bovendien geeft het de kleding een luxueuze uitstraling. Twijfelt u te veel tussen deze opties? Dan geven wij u graag een vrijblijvend advies per telefoon of in onze showroom.

Geef uw bedrijf een boost met nieuwe werkkleding

Wilt u uw bedrijf met werkkleding in Duiven opfleuren, maar wilt u wel uw huidige stijl behouden? Kies er dan eens voor om gloednieuwe bedrijfskleding aan te schaffen.

Uw bedrijf in Duiven zal een frisse, nieuwe uitstraling krijgen zonder dat u verder iets heeft veranderd. Neem dan gerust contact met ons op via 0315-631431 of mail naar info@gergotal.nl. Met onze hulp past uw werkkleding in Duiven, net als uw bedrijf, helemaal bij de huidige tijd!

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact