Werkkleding Ulft

Werkkleding van hoge kwaliteit in Ulft

Gergotal gelooft in de volgende uitspraak: “Over smaak valt te twisten, over onze kwaliteit niet”. Omdat we weten dat elke klant een andere smaak heeft en bijvoorbeeld een andere waarde hecht aan het materiaal van de werkkleding, hebben we in Ulft een grote showroom met een ruime selectie van ons assortiment.

Hier kunt u de kleding in levende lijve bekijken voordat u overgaat tot aankoop. Omdat we uit een kleine groep mensen bestaan, zijn we dé betrouwbare leverancier voor werkkleding in Ulft en omstreken waarbij klanttevredenheid vanzelfsprekende prioriteit heeft.

Voor iedere sector wat wils

Werkt u in de bouw, in de zorg of in de horeca? Voor bijna elke sector bieden wij passende werkkleding.

Voor de zorg hebben wij verschillende dokters- en verplegersjassen, maar ook kleurrijke bodywarmers en jasjes die tevens voor de beauty sector geschikt zijn. Deze werkkleding behoudt haar kleur en vorm goed, ook na meerdere keren wassen. Voor de horeca bieden wij bijvoorbeeld verschillende koksbuizen, schorten, pantalons en blouses voor zowel mannen als vrouwen. Hierdoor krijgt uw horecagelegenheid een professionele en klassieke uitstraling. Voor de bouw hebben wij verschillende kledingstukken die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. U kunt een kijkje nemen op de productpagina’s voor meer informatie over onze werkkleding in Ulft.

Voorzie uw werkkleding van uw logo

Heeft u bepaalde werkkleding op onze site gezien, maar mist er volgens u nog iets? Maak dan nu uw nieuwe bedrijfskleding compleet met uw logo, beeldmerk of slogan. Wij kunnen uw kleding bedrukken of borduren.

De drukpers in onze showroom heeft een uitstekende drukkwaliteit en de kleurintensiteit is van hoog niveau. Echter ziet u helaas het persvlak van de drukpers op de kleding zitten. Daarom adviseren wij u om uw kleding te laten borduren. Wij besteden dit in Ulft uit bij een professioneel borduuratelier zodat uw bedrijfskleding er luxueus uit komt te zien.

Bezoek de showroom voor vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar werkkleding in Ulft voor uw bedrijf? Aarzel dan geen moment en kom gewoon eens langs in onze showroom aan ‘t Goor 55 in Ulft en we geven u een persoonlijk advies zodat u werkkleding aanschaft die perfect bij uw bedrijf past!

Niet in de gelegenheid om langs te komen in Ulft, maar bent u wel geïnteresseerd in telefonisch advies? Neem dan gerust contact met ons op via 0315-631431 of mail naar info@gergotal.nl. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar werkkleding in Ulft!

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact