Werkkleding Winterswijk

Werkkleding in Winterswijk voor elke sector

Gergotal levert voor elke sector werkkleding aan. Drie grote sectoren waar wij aan leveren zijn de zorg, de bouw en de horeca. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring resulteren onze producten in eersteklas producten. De kleding is afgestemd op de functie van uw medewerkers in Winterswijk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en merken.

Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw werkkleding gepersonaliseerd wordt door de kleding te bedrukken of te borduren met uw logo. Op deze manier voldoet uw werkkleding in Winterswijk aan de eisen van de Belastingdienst. De kleding moet namelijk voorzien zijn van één of meer zichtbare aan de organisatie gebonden beeldmerken met een oppervlakte van minimaal 70 cm² in totaal.

Medische bedrijfskleding

Gergotal biedt onder andere medische werkkleding in Winterswijk. Ons aanbod bestaat uit een groot assortiment aan doktersjassen, pantalons, broeken, tunieken, verplegersjassen en gewone jasjes voor mannen en vrouwen.

De kleding is door haar frisse kleuren ook geschikt voor de beauty sector en heeft een eigentijdse en moderne uitstraling. Het type kleding dat wij voor deze sector in Winterswijk leveren is van de merken Haen, Haen Essentials en BO. Zelfs na de kleding vele malen gewassen te hebben, behoudt de kleding zijn vorm en kleur.

Werkkleding voor de horeca in Winterswijk

Naast medische werkkleding bieden wij ook horecakleding. Ons grote assortiment bestaat uit verschillende pantalons, overhemden, colberts, schorten, kokskleding en gilets. Deze kleding is leverbaar in verschillende kleuren, stoffen en designs. Hiermee kunt u een eigen unieke combinatie creëren die perfect aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf in Winterswijk. Door het hoogwaardige materiaal hebben de producten een lange levensduur. Dit is voor hardwerkend personeel in de horeca van groot belang.

Profiteer van onze goede service vanuit Winterswijk

Waarom zou u voor Gergotal kiezen? Wij bestaan uit een kleine, vertrouwde groep van 20 mensen en hebben ruim 20 jaar ervaring op kunnen doen in deze branche. Klanttevredenheid staat bij Gergotal centraal, want wij geloven dat service de garantie is voor succes. Ook hebben wij een grote showroom op ‘t Goor 55 in Ulft, waardoor u eerst een selectie van de producten kunt bekijken voordat u overgaat tot aankoop en wij u van advies kunnen voorzien.

Ook kunt u makkelijk online een bestelling plaatsen in onze webshop. Meer behoefte aan telefonisch advies? Neem gerust contact met ons op via 0315-631431 of mail naar info@gergotal.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Geef uw werkkleding in Winterswijk een boost met gepersonaliseerde werkkleding van Gergotal.

20 jaar kennis en ervaring

Bezoek onze showroom

Goede service

Kwaliteit staat voorop

Contact

Neem direct contact met ons op.

    Webshop
    Bellen
    Mailen
    Contact